Gość ania Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Dzien dobry mam taka prosbe o udzielenie mi pewnych odpowiedzi moja historie wyglada tak: dwa tygodnie temu trafilam do szpitala ze skrecona reka w nadgarstku zrobiono mi rtg nastepnie nie badajac zalozono gips mija mi to dwa tygodnie a ta reka mnie okropnie boli. ja mam takie pytanie?czy tak jest przy skreceniu nadgarstka ze boli po 2 tygodniach i nic ta reka nie moge zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Jeśli mimo założonego gipsu ręka boli to jednak coś jest nieprawidłowego z tą ręką. Radzę w tej sprawie pilnie skonsultować się z ortopedą. Może gips jest nieprawidłowo założony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maja Opublikowano 19 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Dzien dobry mam pytanie i wielka prosbe.o udzielenie mi porady moja historia zaczela sie kolo dwoch tygodni temu zrobiono mi rtg nie stwierdzono ze jest nadgarstek zbity ale nie umia mi wytlumaczyc czemu boli i w sadzili ja w gips.Mam pytanie czy ta osoba ktora mnie badala napewno sie nie pomylila ze skreceniem nadgarstka.Boje sie ze dostane za szybko dostane skierowana na rehabilitacje.Jesli zostane jednak skierowana za szybko nie bede zadnych innych komplikacji.CZekam pilnie na odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maja Opublikowano 19 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Dzien dobry mam pytanie i wielka prosbe.o udzielenie mi porady moja historia zaczela sie kolo dwoch tygodni temu zrobiono mi rtg stwierdzono ze jest nadgarstek zbity ale nie umia mi wytlumaczyc czemu boli i w sadzili ja w gips.Mam pytanie czy ta osoba ktora mnie badala napewno sie nie pomylila ze skreceniem nadgarstka.Boje sie ze dostane za szybko dostane skierowana na rehabilitacje.Jesli zostane jednak skierowana za szybko nie bede zadnych innych komplikacji.CZekam pilnie na odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Giki Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Tak to jest pszeszywający ból Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi