Gość jack Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Witam Tydzien temu przeszedłem operację artrokopi po urazie skrętnym lewego kolana. Nie wnikając w szczegóły w czasie operacji lekarz usunął przerośnięty fałd (miałem także naciągnięte więzadło krzyżowe). Dobę po operacji w czasie cwiczeń(prostowałem nogę) z lewej strony kolana wyszła mi kostka..tak myślałem - ale lekarz stwierdziły, że to kawałek fałdu i jakby wcisnął mi to z powrotem do stawu. Stwierdził, żę to się rozejdzie. Nie ukrywam że się trochę przeraziłem. Pytanie czy lekarz ma rację - czy nie obawiać się tego kawałka fałdu -czy rzeczywiście się on wchłonie? Obecnie nie czuję tego fałdu, ale boję się prostować nogę w kolanie całkowicie w obawie że znowu to się stanie. Dodam, że wcześniej w tym kolanie miałem częściowo usuniętą boczną łąkotkę . Dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Skoro to powiedział ortopeda to na pewno ma racje. Takie sytuację mogą w takich przypadkach się zdarzać i nie ma powodu do niepokoju. Taki fałd maziówkowy powinien ulokować się prawidłowo w stawie kolanowym i wszystko powinno wrócić do normy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi