Gość Teresa Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Szanowny panie Doktorze, moje choroby to: cukrzyca typu II, nadciśnienie, choroba wieńcowa serca. Jestem po operacji piersi oszczędzającej z powodu raka złośliwego. Do tej pory minęło 2 i pół roku od operacji. Ostatnio zaczęłam odczuwać bardzo duży ból począwszy od kręgosłupa poprzez żebra lewe i lewą połowę brzucha aż do pępka. Proszę o poradę co się dzieje, bo boję się o trzustkę. Biorę DiaprelMR dwie tabletki raz dziennie oraz Gensulin N raz dziennie. Uprzejmie proszę o szybką poradę. Teresa z woj. podkarpackiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Bez bezpośredniego badania trudno mi ocenić co może się dziać. Trzeba w tej sprawie udać się do lekarza. Być może ból pochodzi od kręgosłupa (RTG odcinka piersiowego kręgosłupa) lub należy ocenić narządy jamy brzusznej (USG i być może też kolonoskopia). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Teresa Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Panie Doktorze, bardzo dziękuje za informacje, ale chciałam pana doktora powiadomić, że miałam operacje i usuniętą macice i lewe przydatki z powodu mięśniaków 2001r. mam też usunięty woreczek żółciowy. Panie doktorze obawiam się bardzo, że ten ból pochodzi z mojej cukrzycy, ale również podejrzewam tak jak Pan doktor, że to może być od kręgosłupa, ponieważ mój kręgosłup jest zwyrodniały na całej długości. Dziękuje Panie doktorze i proszę o szybką odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 To raczej radziłbym skoro ma Pani zwyrodnienie kręgosłupa udać się z tym porblemem do neurologa. Cukrzyca nie wyzwala dolegliwości bólowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi