Gość Adrian Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Witam, mam stulejkę i podczas masturbacji poczułem szczypanie, po jakimś czasie miałem wrażenie jak by bolał mnie żołądz, myślałem że gdy będę unikał seksu i masturbacji to problem szybko zniknie, jednak po jakimś czasie nie przestawało szczypać i odchyliłem w miarę możliwości napletek i zauważyłem tam ranę tuż obok wędzidełka, rana ma wielkość tej literki *o*. ranę przemywam wodą ok 2 razy dziennie i staram się nie naciągać napletka, jednak rana musi mieć stały kontakt z żołędziem z powodu stulejki i w większości jest tam wilgotno, podczas chodzenia czasami nawet przeszkadza mi ocieranie o bokserki i wtedy też czuje szczypanie, co mogę zrobić aby przyśpieszyć gojenie ?. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Trzeba w tej sprawie udać się do urologa. Stulejka wymaga leczenia zabiegowego. Jeśli nie zlikwiduje się problemu stulejki być może nie bedzie możliwe wyleczenie rany okolicy wędzidełka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi