Gość Arek Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Witam. Mam 15 lat. Mam taki problem, ponieważ jestem po drugiej operacji (na pierwszej stwierdzono, że to ropień) i wydaje mi się, że jest coś nie tak. Mam takie odczucie, że gazy odchodzą właśnie tą duża, pozostawioną otwartą, raną. Jest ona wypełniona ropą i po oddaniu stolca cała, krwią. Okolice rany ostatnio są mocno zaczerwienione, oraz sprawiają mi ból. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Trzeba w tej sprawie ponownie skonsultować się z chirurgiem dziecięcym. Takie objawy sugerują powstanie przetoki okołoodbytniczej, a to będzie wymagało leczenia operacyjnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 4 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Choroby odbytu zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi