Gość Zmartwiony Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Po stosunku z moją dziewczyna wsytapiła jednakowo u mnie jak i u niej opuchlizna- u mnie na penisie, u niej warg sromowych wewnetrznych . Czy to na skutek obtarcia czy jest jakis inny powod ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 W zasadzie trudno powiedzieć o przyczynie. W zależności od tego czy była stosowana prezerwatywa, krem/żel czy inny specyfik, może to być reakcja uczuleniowa. Oczywiście przyczyną może być również obtarcie. Jeśli obrzęk nie ustąpi radzę udać się do lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zmartwiony Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 NIe używaliśmy prezerwatywy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 2-3 dni i obrzęk powinien samoistnie ustąpić. Może stosunek był odbyty w zbyt małym nawilżeniu pochwy, może trzeba zastosować środki nawilżające okolice intymne w przypadku ponownego stosunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość młoda Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 miałam mały wypadek na rowerze i uderzylam sie rama w krocze , jedna z warg straszmnie napuchal wyglada jak piłeczka, byłam z tym u ginekologa i powiedziala ze smarowac mascia na opuchlizne ale nie jestem pewnia czy opuchlizna sie nie powiekszyla, w jakim czasie powinna ona zejsc ? mam 16 lat i cholernie sie boje, moge miec jakies problemy w przyszłości? w ogole lekarka chciala to naciac i skuscic krew ale odmowilam , boje sie ze jednak i tak mnie to nie ominie ..... :(( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Zobacz choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi