Gość Denis Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Witam wszystkich mam pewien problem otóż pobiłem się z kimś i dostałem w nos o koło 3 razy z pieści i bardzo krwawiłem przez lewą dziurkę wydmuchałem krew a z prawej zapomniałem i po 1h miałem cały zatkany nos chyba z powodu zakrzepu krwi wydmuchałem to wszystko co miałem w nosie i teraz trudno mi się oddycha przez lewa dziurkę nosa i czasami mnie boli jak kicham, Co to może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Trudno mi odpowiedzieć na to pytanie bez bezpośredniego badania. Niestety, ale w czasie uderzenia w nos mogło dojść do złamania, przemieszczenia przegrody nosa co wyzwala takie objawy jak opisujesz. Trzeba by wykonać RTG czaszki celem oceny kości nosa. Wynik najlepiej byłoby skonsultować z laryngologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi