Gość Mariusz Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Witam od pewnego czasu mam problem z ropieniem pod skórą na dużym palcu nogi a spowodowane jest to wrastającym paznokciem którego teraz nie mogę wyciąć bo strasznie boli proszę o pomoc co mam zrobić by pozbyć się ropy pod skóra bo palec jest cały obolały i spuchnięty, a nie mogę iść na wycięcie chirurgiczne bo dopiero podjąłem nową prace a to wiąże się ze zwolnieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Nie ma innej możliwości tylko chirurgiczne usunięcie miejsca wrastania paznokcia. Żadne z metod zachowawczych w tym przypadku nie jest skuteczne. Trzeba zlikwidować przyczynę, aby pozbyć się objawów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lola Opublikowano 26 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 Jak pójdziesz do chirurga to ci wytną paznokieć. Można iść do kosmetyczki która założy specjalną klamrę ale w tedy musisz mieć wyleczony stan zapalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi