Gość Kamil Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Witam, jestem Kamil i mam 16 lat. Od poniedziałku, mam częsty ból brzucha w okolicy jelita grubego. Ból jest zawsze od rana, do około godziny 10. Rano spożywam nieduży posiłek i po jego skończeniu dostaje ataku bólu. Nie jest to może jakiś silny ból, ale jakby głęboki i przez to jestem cały blady i zniechęcony do życia. Branie leków - picie melisy, nie pomaga. Brałem nawet no-spe forte i także nie pomagła. Prosiłbym o poradę, jaka może być przyczyna tego bólu i czy warto iśc z tym do lekarza (często słyszałem stwierdzenia że takie bóle związane są z dorastaniem) Pozdrawiam i dziękuje zapomniałem dodać, że przy bólach minimalnie chce mi się wymiotować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Takie dolegliwości mogą być związane z nieprawidłową pracą jelit, nadmierną kurczliwością np. na podłożu stresu. Na pewno w tej sprawie należałoby skonsultować się bezpośrednio z lekarzem informując wcześniej o tym problemie rodziców. Są odpowiednie leki regulujące pracę jelit, ale są one dostępne na receptę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi