Gość Klux Klux Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Ostatnio doznałem kilka ciosów w lewą i prawą klatę,a mam 17 lat.Czuję takie lekkie przeciążenie lub tzw zakwasy nie wiem jak to opisac.Przejdzie? Mam te walki co kilka treningow,I mam pytanie czy wzmacnianie klaty na silowni(srednie i duze ciezary) zmniejszy takie skutki na treningach dziś rano jak ruszę lewą ręka do góry od czasu do czasu boli mnie w lewej klacie w górnej części.Może to być złamanie itp ? Mogę dostać za to odszkodowanie z ubezpieczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Przejdzie? - na pewno przejdzie w przeciągu 2-3 dni czy wzmacnianie klaty na silowni (srednie i duze ciezary) zmniejszy takie skutki na treningach - tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi