Gość Wiktor Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Witam, od pewnego czasu zauwazyłem, że burczy mi w odbycie jaki w brzuchu. Dodatkowo bolą mnie plecy. Co moze byc przyczyną ? do jakiego lekarza się z tym udac ? Dodam, że mam 18 lat. dodam jeszcze od tego, że czesto puszczam tzw. **bąki** Zauwazyle równiez takie jakby mrowienie w dolenej czescie pleców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 To zapewne zbyt szybka praca jelit powoduje takie dolegliwości. Czasami tak może się zdarzyć. To normalne. Jeśli budzi to Twój niepokój udaj się z tym porblemem na początku do lekarza rodzinnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 4 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Choroby odbytu zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi