Gość Klux Klux Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Mam lekkie zapalenie ucha.Dzisiaj po ciężkim treningu piłkarskim(byłem spocony) ciekło mi przez kilka sekund coś z ucha.Był to pot czy coś wysiąkało ? Może dojść do zniszczenia lub do uszkodzenia ślimaka lub innej rzeczy,która powoduje pogorszenie słuchu? czy używanie 2 razy w miesiacu patyczek do uszu nie zaszkodzi,gdyz ostatnio swedzalo mnie ucho i to bardzo. Z jakiego powodu swedzialo mi w uchu ? Co to moze być? używanie patyczków jest groźne i się boje ich używać często. Płyn chyba miał kolor biały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Był to pot czy coś wysiąkało ? - raczej pot nie wydziela się z przewodów słuchowych, być może to jakiś właśnie płyn wysiękowy z zewnętrznej małżowiny usznej Może dojść do zniszczenia lub do uszkodzenia ślimaka lub innej rzeczy,która powoduje pogorszenie słuchu? - być może jeśli rzeczywiście płyn pochodzi z ucha środkowego, trzeba w tej sprawie skonsultować się z laryngologiem czy używanie 2 razy w miesiacu patyczek do uszu nie zaszkodzi,gdyz ostatnio swedzalo mnie ucho i to bardzo. - nie zaszkodzi Z jakiego powodu swedzialo mi w uchu ? Co to moze być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi