Gość Maciej Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Wpadłem na szklane drzwi i przeciąłem tętnicę na wysokości nadgarstka. Ile czasu tętnica będzie się zrastać? Bo ciągle się stresuję że przez przypadek może znowu się otworzyć czy coś.. Drugie pytanie. Mam odczucie, że mam też wybity nadgarstek, ale czy jest możliwe, że trudno sci w zginaniu i ból przy tym są spowodowane napływem krwi do stawów i obrzękiem a nie wybiciem? (przepraszam za ewentualne błedy ale pisze jedną, lewa ręka..) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Ile czasu tętnica będzie się zrastać? - jeśli tętnica została zszyta to zagoi się w przeciągu 2-3 tygodni, proszę się nie martwić na pewno nie otworzy się naczynie samoistnie czy jest możliwe, że trudnosci w zginaniu i ból przy tym są spowodowane napływem krwi do stawów i obrzękiem a nie wybiciem? - taki stan związany jest z samą raną i uszkodzeniem tkanek miękkich, a nie raczej ze zwichnięciem (*wybiciem*) nadgarstka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maciej Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Właśnie w tym rzecz, że przy zginaniu nadgarstka nie boli mnie miejsce zranienia, tylko miejsce zgięcia nadgarstka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Ból może się przenosić z miejsca zranienia na okolicę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi