Gość Patryk Opublikowano 8 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Witam . Mam 17 lat przy wzroście 185 wazę 115 kg . od jakiś 2 miesięcy boli mnie na wysokości pępka po prawej stronie ale tylko jak uciskam to miejsce nieraz jest tak ze nie boli mnie wogóle przez długi czas ok tygodnia . Nie ma żadnych innych objaw . Czuje się normalnie jem normalnie Oprucz tego wszystko jest ok. Co to może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 8 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Trudno określić bez badania co Ci jest. Musisz skontaktować się z lekarzem. Po badaniu określi przyczynę Twoich dolegliwości lub zaleci dodatkowe badania np. USG jamy brzusznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Patryk Opublikowano 8 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 A czy może być to rak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 8 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 To bardzo poważne rozpoznanie. W Twoim wieku to raczej małoprawdopodobne. Skonsultuj się z lekarzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi