Gość Klux Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Mam wielki problem Wieczorem zawsze przed snem odkrztuszam tak jak miałbym tam flegmę lub coś zalegało.Jestem w wieku 16,bardzo dobrze czuję się po ćwiczeniach fizycznych.Jestem uczulony na grzyby,a mieszka w bloku.Być może za ścianami jest grzybica. Czy trening fizyczny jest wskazany ? Ta flegma może mnie udusić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Ćwiczenia na pewno nie wpłyną niekorzystnie na ten stan. Wydzielina z dróg oddechowych na pewno w tak niewielkiej ilości Cię nie udusi. W razie wątpliwości powiedz o tym porblemie rodzicom i udaj się bezpośrednio na konsulatcję do lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Klux Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość natalia Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 nie udusisz sie nie martw sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi