Gość Beata Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Jestem 3 miesiące po laparoskopowym usunięciu woreczka żółciowego. I od tego czasu męcze się z tzw biegunkami. Co zjem to po chwili musze isc do toalety i leci sama woda albo przypominające żółć. Chodze jeszcze do szkoly i od jakiegos czasu nie jem regularnie. Moj pierwszy posiłek jest dopiero po szkole. Nie wiem co mam robic i wcale nie jem tłustych i ciezkostrawnych rzeczy. Jakie warzywa i owoce moge jesc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nati Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Teoretycznie po miesiacu powinno sie juz wracac do dawnych nawykow zywieniowych i jesc wszystko . Ja niestety mimo ,ze po operacji jestem juz 5 mies to bez wzgledu na stosowana diete watrobowa czy tez jedzenie jak sprzed operacji mam identyczne problemy. Jak zjem to za chwile sprint do toalety :/ Chyba bez wizyty u gastrologa sie nie obedzie. Moze ekspert sie wypowie w tej kwestii , chetnie uslysze opinie na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Agnieszka Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Ja miałam ujęty pęcherzyk w Listopadzie i od jakiegoś czasu mam codziennie biegunkę, jem łagodne rzeczy-nie jem ostrych (czasem to sama wodą w kolorze żółtym.Nie wiem co jeść.Będę wdzięczna jeśli ktoś mi coś odpisze na ten temat .Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sylwia z Gdańska Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Witam 2 tygodnie temu miałam przeprowadzony zabieg usunięcia pęcherzyka żółciowego i cały czas gdy tylko zjem posiłek to odrazu mam rozwolnienie a kał jest koloru albo zielonego albo bardzo żółte tak samo z moczem jest bardzo żółte czy to tak musi być i do tego tęperatura 37,5 ale nie zawsze występuę proszę o poradę pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mała Opublikowano 16 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Jestem po laparoskopii pęcherzyka. Po operacji mam trudności z trawieniem. Bardzo dużo produktów jest dla mnie niedostępnych z tego powodu. Gdy zjem coś z czym mam problem mam biegunki, ostre bóle brzucha (całego) Lekarz zlecił mi badania i taki wyszły: morfologia: MCH - 26,6 RDW-CV - 14,2 BASO - 0,03 reszta w normie. ALT, AST, Białko całkowite, bilirubina całkowita - w normie. CRP - 14,1 Co mogą oznaczać takie wyniki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi