Gość Władysław Opublikowano 25 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Mam 17 lat. Czy herbata z esencją Lipton może zaszkodzić nerkom lub innym organom wewnętrznym? Czy picie dużej ilości zagęszczonego soku pomarańczowego może zaszkodzić nerkom lub innym organom wewnętrznym? Kiedyś ćwiczyłem genitalia i zeszła mi skórka z żołędzie.Czy ona może powrócić czyli znów zakryje żołędzia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 26 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Czy herbata z esencją Lipton może zaszkodzić nerkom lub innym organom wewnętrznym? - nie Czy picie dużej ilości zagęszczonego soku pomarańczowego może zaszkodzić nerkom lub innym organom wewnętrznym? - nie powinno Kiedyś ćwiczyłem genitalia i zeszła mi skórka z żołędzie.Czy ona może powrócić czyli znów zakryje żołędzia? - jeśli dobrze rozćwiczyłeś napletek na pewno będzie on już na stałe funkcjonował prawidłowo tylko nadal okresowo dobrze by było go ćwiczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi