Gość Andrzej Opublikowano 25 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Wciągnąłem ustami popiół ze szklanej lufki do palenia i boję się, że dostał się do płuc. Jakie badanie/a (najlepiej ogólnie dostępne) okażą się najlepsze do wykrycia tego popiołu? Czy RTG klatki piersiowej wykryje popiół jeśli jest w drogach oddechowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 25 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Niestety, ale żadne badanie nie wykryje drobin szklanych. Żadne nawet RTG płuc. Takie niewielkie drobiny nie powinny stanowić zagrożenia zdrowotnego nawet jeśli dostałyby się do układu oddechowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej Opublikowano 26 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Ale ja nie wciągnąłem drobin szklanych - wciągnąłem popiół marihuany. Czy to coś zmienia? Proszę o ponowną odpowiedź i przepraszam za niedociągnięcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Jeśli to właśnie tylko popiół to tym bardziej nie ma powodu do niepokoju. Proszę się nie obawiać nie powinny z tego powodu wystąpić jakiekolwiek kłopoty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi