Gość agnes Opublikowano 25 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Witam mam pytanie co moze byc przyczyną że odczuwam w górnej częsci klatki piersiowej ściski tak jakby coś mnie tam gniotło, dochodzi to tego suchy kaszel bez wydzieliny i odruchy wymiotne.Mam 26 lat jestem kobietą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomasz Opublikowano 25 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Być może są to objawy raka płuc.Bez badań nie stwierdzę tego.Palisz? Pijesz? Jeżeli tak to jak najszybciej idź do lekarza pierwszego kontaktu, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość agnes Opublikowano 25 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Przestraszyłeś mnie i to bardzo nie pale nie pije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Olek Opublikowano 25 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Ja proponuję wizytę u gastrologa, najprawdopodobniej będzie trzeba wykonać gastroskopię, może to refluks albo przepuklina przełykowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomasz Opublikowano 25 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Wątpię,że to przepuklina przełykowa.Myślę,że to są pierwsze etapy raka płuc. Radzę skonsultować się z lekarzem pierwszego kontaktu,a jak on nie pomoże to skonsultuj się z lepiej wykwalifikowanym lekarzem jak onkolog. To nie znaczy jak nie palisz to nie możesz mieć raka płuc.Wszystko możliwe.Można dostać to nawet przy biernym paleniu,jadanie ogromnej ilości tłustych,spalonych dań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość agnes Opublikowano 26 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 to znaczy ze moge umrzec mam 26 lat bardzo sie boje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomasz Opublikowano 26 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Najlepiej jak pani wykona badania,bo bez nich nic nie stwierdzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi