Gość Robo Opublikowano 25 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Witam serdecznie Panie doktorze. Mam 22 lata jakieś 2 miesiące temu mój kolega po pijaku *wykręcił* mi sutki, przez tydzień niby wszystko było ok. Po tygodniu zaczął mnie boleć lewy sutek, następnie wyczułem małe zgrubienie ( takie jak mają młodzi chłopcy w okresie dojżewania ) teraz jest on wielkości prawie całego sutka i od 2 tygodni raczej się już nie powiększa. Oczywiście jest bolesny i twardy w dotyku. Nie wiem czy to coś poważnego ( początkowo myślałem że nie, jednak teraz zaczęło mnie to niepokoić ) i do kogo z tym się udać. Mam nadzieję że wie Pan co to może być oraz czy jest to niebezpieczne. P.S. Z góry bardzo dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Trudno mi określić co to może być bez bezposredniego badania. Może w czasie urazu doszło do wytworzenie krwiaka, który uległ zwłóknieniu lub też doszło do jakiegoś miejscowego stanu zapalnego. Najlepiej w tej sprawie trzeba by skonsultować się z chirurgiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Robo Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 ok dzięki za odpowiedź w takim razie muszę iść jutro do lekarza po skierowanie :) Jeszcze raz dzięki za zainteresowanie się moim problemem Aha jeszcze jedno mam nadzieję że tego nie usuwa się operacyjnie bo wolałbym być tak samo *ładny* jak przed leczeniem :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Niestety jeśli to będzie zwłókniały krwiak być może niestety będzie konieczne leczenie operacyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Robo Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 No to super :( Ok dzięki za odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piotr babintez Opublikowano 8 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 To niech ci tak dalej wykręca sutki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piotr Sokołowski Opublikowano 8 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 Wykręcanie sutow nie boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Batman Opublikowano 8 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 Jak cię boli bo wykręceniu sutków mówisz natychmiast pójść do lekarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi