Gość Nan Opublikowano 24 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Witam Kilka miesięcy temu badalam się pod kątem węzłów chłonnych Na obojczyku (nie w dole, ale na kości) wyczułam zgrubienie. Nie porusza się, jest przytwierdzone i twarde. Co to może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jolanta Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Ja u siebie zauważyłam podobną rzecz. Nie wiem co to jest, bo dopiero za kilka dni idę na prześwietlenie. Jeśli już masz diagnozę - napisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kasia Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Mam to samo. Co to było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wiktoria Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Co to jets , to boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sabaaa1 Opublikowano 4 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Ja tez to mam.. Bylam na rtg I Nic nie wykazalo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość danel Opublikowano 9 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 mam tosamo kolo szyji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomek Opublikowano 18 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 Witam. Około miesiąca temu poczółem mocny ból lewego obojczyka na treningu. Uznałem to jako zwykłe przetrenowanie. Po tyg ból się zwiększył i wyrósł jakiś guz, ktory cholernie boli przy próbie ruszenia reką. Udałem się do lek rodzinnego, który stwierdził złamanie i oczywiście standard leki i maści. Rtg wykluczyło złamanie, pęknięcie czy wybicie. Wizyta u kolejnego lekarza: stwierdzenie naderwania ścięgien i znowu leki i maści, proszę przyjść za tydzień jak ból nie minie. Wizyta znowu u rodzinnego, Dostałem skierowanie do chirurga, który próbował wdusić tego guza, co sprawiło że z bólu upadłem na kolana. Reakcja lek? *aż tak boli?* ja: gdyby nie bolało byłbym na treningu, co to jest? Lek:nie wiem. Przypisał maści i leki przeciwbólowe. I kolejna wizyta u rodzinnego, który daje wkońcu skierowanie pilne do ortopedy. Nikto nic nie wie nikt nie podejrzewa co to a każdy dusi i się dziwi co to? Ciekawe kiedy dostanę skierowanie na Usg? . Na necie przykładów pełno,co to może być. Ostatecznie jednak, stwierdzają stan zapalny i budujący się ropień. Kicha. Co na to ortopeda? Pilne skierowanie, wczoraj załatwiłem na piątek. Co ten mędrzec zdiagnozuje? Masakra ani sportu ani nic, boli w ch..... I nie pozwala funkcjonować. Jedno jest pewne, nie bagatelizować tego typu kontuzji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 29 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 Zobacz choroby człowieka zdjęcia http://www.bolimnie.com/galeria-chorob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi