Gość Gosia Opublikowano 23 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 Witam, tydzień temu miałam zabieg laparoskopowego usunięcia woreczka żółciowego. Jak dotąd było dobrze, jadłam jedynie papki oraz sucharki, występowały jedynie bóle podbrzusza, które kładłam na karb aktualnej wtedy menstruacji. Obecnie miesiączka skończyła się. Dziś zjadłam kaszkę na mleku. Ból podbrzusza nasilił się, wystąpiły mdłości i biegunka. Co to może oznaczać? Pozdrawiam i czekam na odpowiedź Pana Doktora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 23 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 To raczej jakaś niezależna sprawa, nie związana z przebytym zabiegiem. Być może doszło do jakiego zakażenia wirusowego jelita grubego, które spowodowało biegunkę i bóle podbrzusza. Takie objawy powinny wycofać się w przeciągu kilku dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gosia Opublikowano 23 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 a czy wie ktoś może jakie jest prawdopodobieństwo zachorowania na żółtaczkę jeśli zabieg był wykonywany bez wcześniejszych szczepień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość A. Opublikowano 31 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 Nie miałam żadnych szczepień, gdyż operacja była wykonana z dnia na dzień, gdy dowiedziałam sie o kamieniach. Lekarz uspokoił mnie, gdy go o oto pytałam, że w szpitalu podczas sterylnego zabiegu nie ma niebezpieczeństwa zakażenia, szybciej może się to stać u kosmetyczki, fryzjera itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi