Gość Tomek Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Witam, Na wstępie powiem, że nigdy nie miałem problemów z penisem..ostatnio jednak to się zmieniło. Mam problem ze zsunięciem całkowicie napletka w stanie wzwodu. Nigdy nie miałem z tym problemu i to mnie najbardziej dziwi. Z moją poprzednią dziewczyną byłem długo w związku w którego czasie nigdy nie miałem problemów z całkowitym zsunięciem napletka w stanie wzwodu ani tym bardziej w stanie spoczynku. Obecnie pół roku jestem sam i przez ten czas nie uprawiałem seksu. Jednak ostatnio gdy miałem taki zamiar okazało się, że nie mam praktycznie możliwości zsunięcia napletka w wzwodzie ( w stanie spoczynku nadal nie mam z tym problemów ), skórka bardzo ciężko schodzi a jak już praktycznie całkowicie się to uda, to penis tuż poniżej główki jest bardzo ściśnięty..Co z tym zrobić? Czy to możliwe, że po jakimś czasie dopiero okazuje się, że konieczny będzie jakiś zabieg ? Z tego co wyczytałem, to na pewno nie chcę się decydować na całkowite obrzezanie.. Czy po zabiegu długo trzeba odpoczywać od seksu ? Pozdrawiam i czekam na odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomasz Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Odpoczywanie od seksu nic ci nie da.Najlepsze rozwiązanie zabieg czyli wycięcie naskórka który nakrywa żołędzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi