Gość ewelina Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Witam od tygodnia mam problem z bólem nadbrzusza miałam tez problemy z żóołądkiem, objawy były takie jak przy zapaleniu błony śluzowej żołądka. teraz bardzo bola mnie plecy. między łopatkami, pod żebrami z prawej strony i żebta po obydwu stronach mostka. nie wiem co to jest... bardzo proszę o odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Trudno mi określić bez bezpośredniego badania. Zapewne, aby rozstrzygnąć skąd biorą się te dolegliwości należałoby wykonać gastroskopię celem oceny górnego odcinka przewodu pokarmowego oraz RTG odcinka piersiowego kręgosłupa. O sposobie postępowania i badaniach powinien zadecydować lekarz pierwszego kontaktu po badaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi