Gość Maciek Opublikowano 19 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 Witam . Mam pytanie od nośnie przepukliny pachwinowej , a mianowicie : Mam 18 lat i mialem plastyke przepukliny pachwinowej bez uzycia siatki, jestem juz 40 dni po operacji i moje pytanie : Czy jak mnie nic juz nie boli wogole nie odczuwam bolu to czy moge wrocic do lekkich cwiczen na silowni ? z gory dziekuje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Witam.18 lutego przeszedłem operacje przepukliny pachwinowej prawostronnej.Od 18 marca biegam po 30 min..5-7 km... Chciałbym wiedziec po jakim czasie moge wrócic na siłownie?? Mogę juz teraz.. Nie czuje zadnego bólu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi