Gość Kumireks Opublikowano 19 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 17 lat waga 65 kg wzrost 175 ostatnio zobaczyłem u siebie bliznę obok nosa.(policzek) Co mam zrobić? Ludzie z mojego otoczenia doradzali maści z silikonem.Ale tu pytanie nasuwa mi się: W ilu % usunie się blizna(po trądziku) ? Jaki ma wpływ na wewnętrzne organy (trzustka,nerki,wątroba) Na ulotce jak patrzyłem nic nie pisze o tym i tu mam strach przed użyciem tego, Czy dieta wysokobiałkowa - kulturystyka (bez odżywek itp) ma negatywny wpływ na wątrobę i nerki? (jadam ryż,ryby,brak spalonych potraw itp) Teraz do ważniejszego pytania: Czy mogę używać pas neoprenowy do ćwiczeń aerobowych ( 3 razy w tygodniu bieg na bieżni 45 min + 30 min trening brzucha z tym) ? Chcę spalić oponkę by były widoczne mięśnie na brzuchu. Czy używanie tego będą skutki uboczne?Chodzi mi o uszkodzenie nerek,bo chyba wpływu negatywnego na wątrobę nie ma bo usuwa tłuszcz,wodę. pas neoprenowy- pas ogrzewający brzuch przy intensywnych ćwiczeniach,podnosi temp. brzucha co powoduje go pocenie się, Nie chciałbym sobie nerek po uszkadzać bo idę w przyszłości do wojska,a jak wiadomo tam przyjmują zdrowych ludzi.. Poza temat... Czy mogę mieć zapalenie ucha poprzez ogromny wiatr na dworze *? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Izylda Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 zastanawiałam się nad zabiegiem laserowym ale mój chłopak powiedział, że to niebezpieczne i się na to nie zgadza, że boi się o mnie. Dlatego razem szukaliśmy czegoś co by mogła zastąpić zabieg i po wielu nieudanych próbach znaleźliśmy coś co działa :) żel trioxil z acnegone.pl , u mnie działa, super jest :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi