Gość Adrian Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 Kiedyś dla zabawy kupiłem pompkę do penisa - stosowałem ją parę miesięcy -teraz mam problem - mój penis zmienił kolor (skóra na penisie)- jest ciemny -prawie ,że czarny , w zwodzie trochę mniej przy czym trzon jest normalnego koloru ,zmiana nastąpiła ok 2cm powyżej trzonu . Proszę o poradę ,co zrobić ,czy mogę to jakoś wyleczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 Być może przez zastosowanie pompki do penisa doszło do wylewów krwawych do penisa co zmieniło jego zabarwienie. Można spróbować zastosować żele z dodatkiem heparyny, które mogą spowodować wchłonięcie się miejscowego krwiaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marco Opublikowano 17 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Mam dokładnie tesameobjawy co Ty, stosuję: LipoHep(w areozolu i heparinum(maść) .Pytałem o to w aptece - nie jestem lekażem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość alex Opublikowano 4 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 kurcze tez stosowalem pompke do penisa i mam takiego brazowo-czarnego co moze pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość xxd Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 i co cos pomoglo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Alex Opublikowano 14 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Mam ten sam problem :( moj penis jest od polowy w gore siny, minely juz ponad 3 tygodnie i nic sie nie zmienia prosze pomozcie czy kolor wroci do normy czy trzeba cos stosowac? pomocy!! :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ktos Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Jak wam poczarnial musicie w murzynow sie pozamienisc hipochodrycy samo przejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 8 Opublikowano 4 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 Choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pomocy Opublikowano 19 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2021 komuś coś pomogło? pomocy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ja86 Opublikowano 26 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2021 Nic nikomu nie pomogło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi