Gość Ania Opublikowano 17 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Witam! Mam pytanie: jestem 2 tygodnie po laparoskopowym usunięciu pęcherzyka żółciowego, pod raną operacyjną, w okolicy pępka mam bolesne zgrubienie (wielkości orzecha włoskiego) gdzie cały czas tworzą się małe krwiaki. Czy jest to normalna sytuacja, czy może powinnam udać się do lekarza? Dziękuję za radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ania Opublikowano 23 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 Tak, no to odpowiem sama, bo poszłam do chirurga,(a może odpowiedź komuś się przyda). To bolesne zgrubienie to szwy, jestem szczupła, więc czuć je pod skórą. Uwaga szwy wewnętrzne mogą rozpuszczać się nawet przez pół roku, w związku z tym boli i mogą pękać naczynka. Pozdrawiam wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość monika Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 dzięki Ania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dzieki Ania Opublikowano 30 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 Dziękuje za odpowiedź i podpowiedź, po latach i mi sie przydała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ewelina Opublikowano 7 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2020 Dzięki za zostawienie odp bo też się tym martwiłam. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi