Gość Marek Opublikowano 17 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Witam! Mam 27 lat, 10 dni temu mialem operacje przepukliny pachwinowej lewostronnej metoda laparoskopowa z założeniem siatki. Po operacji mialem nieco powiekszona moszne ale to moze byc normalne po operacji. Od kilku dni pobolewa mnie lewe jądro. Dzisiaj zauwazylem ze nad lewym jadrem mam cos na zasadzie trzeciego jadra tylko nie jest to ani twarde ani symetryczne. Po sprawdzeniu tego bardziej mnie pobolewa. Odczuwam rowniez ból podczas chodzenia. Czy ma udac sie na kolejne badania czy mam poczekac kilka dni?Dziekuje za odp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 17 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Radzę w tej sprawie jednak udać się na kontrolne badanie do poradni chirurgicznej (można najwyżej jeszcze poczekać 2-3 dni). Taka zmiana może być np. miejscowo obrzękniętym jeszcze powrózkiem nasienny po zabiegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi