Gość Adam Opublikowano 16 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Witam , od czterech dni boli mnie brzuch w okolicy prawego górnego kolca biodrowego . Wczoraj wybrałem się do lekarza rodzinnego , który podejrzewał rozległe zapalenie wyrostka robaczkowego , wystawił skierowanie do szpitala na chirurgie . Pojechałem i zrobili mi badania krwi , moczu , surowicy ,usg które wstępnie wkluczyły stan zapalny , podali mi kroplówkę i leki rozkurczowe pomogły na 2 ,3 godziny . Ból powrócił do tego trzy dni nic nie jadłem i nadal nie czuje głodu , chodź dziś zmuszałem się do jedzenia przez co prawie skończyło się wymiotami . I jakby tego było mało nie czuje potrzeby oddania stolca . Jutro idę znów do lekarza rodzinnego ale chciałem pierw popytać na forum bo może ktoś już miał podobne objawy . Bardzo liczę na jakąś odpowiedź , z góry pięknie dziękuję i pozdrawiam wszystkich na forum :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ewa Opublikowano 17 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Wygląda mi to na niedrożność jelita.Ja mam podobne objawy od trzech dni,wczoraj byłam u chirurga,zlecił rtg przeglądowy brzucha(pilny!)Jutro będzie wynik.Jestem po operacji brzusznej,podejrzenie zrostów(bardzo częste po operacjach) na jelicie cienkim.Nie lekceważ tych objawów,żeby nie było powikłań.Poczytaj sobie o niedrożności jelit.Napiszę jaki był wynik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ewa Opublikowano 17 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Ważne!Jak zaczniesz mieć wymioty,natychmiast do szpitala.To treść pokarmowa cofa się z jelita cienkiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi