Gość Dariusz Ven Opublikowano 16 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Witam serdecznie Od około roku odczuwam tępy ból w prawym boku na wysokości ostatniego żebra precyzując jest to ciągły monotonny tępy ból epicentrum umiejscowione jest na zakończeniu żeber w kierunku nerki ból często promieniuje w stronę pachwiny aż po prawe jądro lub tez w stronę żołądka wydaje mi się ze prawa strona brzucha jest jak by wzdęta a przy głębokim oddychaniu czuje jak bym był czymś wypchany najbardziej boli w pozycji siedzącej najmniej w lezącej ból czasami przechodzi w kłucie lub odczucie wilgoci a czasami mam wrażenie jak by coś mi pełzało w środku mogę dodać ze przebywam w Hiszpanii i czy możliwe jest ze zaraziłem się jakimś pasożytem bo to podobno bardzo częste w tego typu krajach z góry dziękuje za odpowiedz pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gosia Opublikowano 23 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2018 Hej , mam identycxny problem !! Nie moga ustalic co to jest juz od roku.... czy u ciebie problem już rozwiązany ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi