Gość Łukasz Opublikowano 16 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Witam , 4 tygodnie temu miałem zabieg na przepuklinę pępkową a od dwóch dni odczuwam bóle brzucha w dolnej części prawej i objawy mogą wskazywać na wyrostek:-( i zaczynam się martwić swoim stanem zdrowia ( mam *dopiero* 30 lat) . Moje pytanie to czy istnieje jakaś zależność pomiędzy tymi schorzeniami? czy może to mieć związek z jakiegoś rodzaju osłabieniem organizmu? dodam również ,że pojawiły się u mnie wrzody dwunastnicy i żołądka.... z góry dziękuję za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 16 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Moje pytanie to czy istnieje jakaś zależność pomiędzy tymi schorzeniami? - te dwa schorzenia są całkowicie niezależne i nie mają ze sobą nic wspólnego czy może to mieć związek z jakiegoś rodzaju osłabieniem organizmu? - być może, trudno powiedzieć, jeśli podejrzewa Pan u siebie zapalenie wyrostka robaczkowego to tylko bezpośrednie badanie lekarskie może wykluczyć lub potwierdzić ten stan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi