Gość Róża Opublikowano 15 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 Dzień dobry! Panie doktorze jakiś miesiąć temu w nocy obudził mnie silny ból po lewej stronie, który uniemozliwiał mi głębsze oddychanie..wstałam napiłam się wody i jakby coś pękło. .., po czym zaczęłam normalnie oddychać. Następnego dnia piekło mnie w całej klatce..byłam słaba i spałam ciągle przez kolejne 3 dni... Zrobiłam usg i wyszło, ze lewe jelito słabo mi pracuje..ma problemy..jest wzdęte..brałam antybiotyk i jakoś wszystko ucichło.. Niestety niedawno obudziłam się w nocy, poniewaz było mi niedobrze i strasznie bolał żoładek wziełam krople, nurofen i przeszło po godzinie. Nie zwymiotowałam tylko się załatwiłam. Teraz od kilku dni się martwię, poniewaz boli mnie delikatnie w lewym boku ..szczególnie jak schodziłam w dół po schodach, a teraz boli przy schylaniu się..i strasznie się martwię:((. BArdzo proszę Pana doktora o pomoc. Co moze mi być??:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 15 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 Bez bezpośredniego badania trudno mi określić. Najlepiej w tej sprawie byłoby skonsultować się bezpośrednio z lekarzem. Najważniejsze jest badanie fizykalne, a potem być może trzeba będzie wykonać badania dodatkowe np. kolonoskopię. Może to objawy jakiegoś stanu zapalnego jelit lub być może jest to zespół jelita drażliwego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ewa Opublikowano 17 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Domagaj się kolonoskopii.Uratowała mi życie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi