Gość Maciek Opublikowano 15 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 Witam, mam 21 lat i ostatnio pojawił się pewien problem, moja żołądź w czasie spoczynku ma żółtawy kolor i w dodatku napletek się do niej przykleja.(myje go codziennie żeby nie było) Nie ma problemu ze ściągnięciem go ale jest tak jakby z nim sklejony i jeszcze ma taki *rybny zapach* *( Czy to moze być spowodowane angina z której wyleczyłem się tydzień temu? Chorowalem przez 3 tygodnie a antybiotyk (Augmentin) brałem przez 2 tygodnie i do tego stosowałem nystatyne? Prosze o pomoc bo nie wiem czy powinnienem udać się jak najszybciej do lekarza czy to przejściowe tylko. Aha zapomniałem jeszcze napisać że moje migdałki nadal maja niewielki ropne pozostałości i chyba musze znów iść do laryngologa żeby je wyleczyć do końca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maciek Opublikowano 15 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 Zgłoś się z tym koniecznie do lekarza, najprawdopodobniej będą potrzebne antybiotyki. Poproś też o coś działającego osłonowo przy antybiotykoterapii (np. bakterie kwasu mlekowego), lub podczas antybiotykoterapii jedz dużo jogurtów i przetworów mlecznych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 16 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 W czasie antybiotykoterapii mogło dojść do zakażenia grzybiczego i nawet stosowanie nystatyny może i tak nie wyleczyć tego zakażenia grzybiczego. Radzę w tej sprawie udać się bezpośrednio do lekarza, który zadecyduje o odpowiednim leczeniu w tym przypadku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi