Gość Siostra Opublikowano 14 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Siostra ma guzka wielkości 5cm na główce trzustki i wątrobie czy mogą być po usunięciu tego problemy?bo ja jakoś nie jestem optymistycznie nastawiona,a powinnam i wierzę w to że się wszystko uda:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 14 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Jeśli guz w trzustce jest guzem nowotworowym, a guz/y w wątrobie są guzami typu przerzutowego to bardzo poważne schorzenie. Operacja w takim przypadku jest bardzo ciężka, obarczona wieloma powikłania, a powrót do zdrowia bardzo skomplikowany i długotrwały. Operacje nie zawsze kończą się sukcesem i wyzdrowieniem pacjenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość siostra Opublikowano 15 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 dzięki,to się okaże po następnym badaniu,mam ogromnie wielka nadzieje,że wszystko będzie dobrze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi