Gość agnes Opublikowano 11 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Witam mam problem ponieważ meczą mnie okropnie mdłości nachodzą mi bez przyczyny o każdej poże dnia, nie wywołane niczym co by mogło powodować ich wystąpienie nawet na pusty żołądek.Wszystkie badania co do wyjaśnienia tej przyczyny były wykonywane gastroskopia, manometria usg brzucha ogólna morfologia,wszystko ok mam jednak problem z 3 krotnym podwyższeniem hormonu prolaktyny jak narazie nie przyjmuje leków na jej obnizenie ponieważ najpierw szukamy przyczyny jej podwyższenia, jak narazie morfologia .ob,tsh wszystko wporządku .Czy to ona sprawia ze mogą mnie meczyć te niewyjasnione nudności???jak temu zapobiec? jeśli tak to dlaczego tak sie właśnie dzieje?mam 26 lat jestem kobietą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 11 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Niestety, ale właśnie takie dolegliwości mogą związane właśnie z podwyższeniem poziomu hormonu prolaktyny we krwi. Trzeba zastosować leki obniżające poziom tego hormonu we krwi, a dolegliwości z dużym prawdopodobieństwem ustąpią. D rozważenia TK mózgu celem oceny przysadki, która wydziela hormon prolaktynę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość agnes Opublikowano 11 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 ale dlaczego tak to sie dzieje skoro nie mam problemów z zolądkiem i przełykiem ona wydziela jakies enzymy ? i stąd nudnosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi