Gość Niepokoj Opublikowano 11 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Mam 16lat.Miałem usuwane zylaki na lewem jadrze około 10 miesiecy temu.Od około miesiaca pobolowa mnie prawe jadro.Czy to moze byc stan zapalny,i czy jest on widoczny na usg?Zdarzyło sie 4-5 razy ze ból z prawego przeniósł sie na lewe jadro.Moze byc to przepuchlina pachwina,az tak bardzo sie nie przesilałem w ostatnim czasie.I czasami czuje lekki ból jak cos podnosze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 11 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 To raczej nie jest przepuklina tylko być może właśnie zapalenie jądra, które nie zawsze jest widoczne w badaniu USG. Radziłbym jeszcze w tej sprawie skonsultować się z urologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Niepokoj Opublikowano 13 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 Jak zapalenie nie jest widoczne na usg to skąd lekarz ma wiedzieć ze ono jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi