Gość adam Opublikowano 10 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Pomocy-jestem po operacj wycięcia nadmiaru skóry.operacja odbyła się 14.12.10.po 7 dniach zostały usunięte sączki,następnego dnia z rany wyleciało dużo ropy.Przelerzałem w szpitalu 1,5 miesiące podawali mi cały czas antybiotyk-między czasie usuneli mi pępek i wycieli część siatki na której podobno była bakterja.Od 25.01 jestem w domu rana nie goji się zmieniam opatrunki chodze w pasie pooperacyjnym-w piątek byłem na nowo szyty bo szwy pękają-pomocy,co mam robić?czy to się zagoji?czy na zawsze zostane z 30cm dziurą w brzuchu?skóra jest już tak podarta że nie ma jej nawet jak zszyć.prosze o jakąś pomac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ewa Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Zadzwoń do dr Lembasa(kom.o-601 22 40 70),który operuje w prywatnej klinice dr Sankowskiego,w Warszawie ,powiedz w czym rzecz i jaki koszt .pownni Ci pomóc.Robiłam tam plastykę brzucha(4 lata temu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi