Gość ala Opublikowano 9 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Mam pytanie co oznacza w badaniach wynik niejednoznaczny w klasie Iga chodzi mi tu o chlamydie trachomatis?? a drugie pytanie czy jak się ma chlamydie pneumoniae ma się tez i ta drugą trachomatis?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 9 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 co oznacza w badaniach wynik niejednoznaczny w klasie Iga chodzi mi tu o chlamydie trachomatis? - oznacza to, że nie można dokładnie określić czy poziom przeciwciał jednoznacznie oznacza zakażenie (nie odpowiada na pewno czy zakażenie istnieje) a drugie pytanie czy jak się ma chlamydie pneumoniae ma się tez i ta drugą trachomatis? - nie, to całkiem inne bakterie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi