Gość irekk Opublikowano 9 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Chciałbym się dowiedzieć czy nie dostałem zbyt krótkiego zwolnienia lekarskiego? operacje miałem 4go a zwolnienie mam do 18go, w szpitalu powiedzieli ze na takiego typu operacje tyle dają, w sumie jestem 5 dzień po operacji a ból taki sam jaki był na początku. moja praca (fizyczna)nie jest najcięższa ale do lekkich nie należy, czy jak bym poszedł do jakiejś poradni chirurgicznej gdyby ból zbytnio nie ustępował to bym dostał od chirurga jeszcze jakieś zwolnienie dodatkowe od pracy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zuzia Opublikowano 9 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Nie jestem lekarzem ale u nas dostaje się pół roku zwolnienia po zabiegu tego typu.Taki sam czas jest aby nie dżwigać ciężarow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi