Gość Justyna Opublikowano 7 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Od jakiegoś czasu jak oprę się na łokciu czuje kłucie. Do tego czasami czuję jakby wewnętrzne pieczenie, mrowienie, a czasami drętwienie. Myślałam, że wbiłam drzazgę, ale nie mam żadnego urazu skórnego. Zastanawiam się czy to może być problem natury kostnej i nie ośmieszę się biegając do ortopedy. Nie przypominam sobie żebym się jakoś mocno uderzyła, poprostu zaczęło boleć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 8 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 Być może to jakiś stan zapalny w stawie łokciowym lub wyrostku łokciowym kości. Jednak radziłbym w tej sprawie udać się do ortopedy, aby zbadał Panią dokładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Justyna Opublikowano 26 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 najprawdopodobniej jest to dna moczanowa/moczowa(nie doslyszalam wyroku), poki co dieta, leki i rehabilitacja łokcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Aby stwierdzić czy jest to dna moczanowa to trzeba określić poziom kwasu moczowego we krwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Justyna Opublikowano 28 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 tak, miałam w tej kwestii robione badania, które musze powtorzyc na dzien przed wizyta nastepna, aby sie upewnic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość klas Opublikowano 5 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 Ja mam podobnie i żyje dalej nie ma zmiłuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi