Gość Jakub Opublikowano 7 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Witam na poczatku przepraszam za pisownie - pisze 1 reka, oraz za chyba zły dział - nie ma ortopedii :) w piatek 25 lutego zerwalem sobie sciegno prostownika w kciuku. dzis mialem wizyte u ortopedy, myslalem ze mi zdejmie szwy. po przybyciu do gabinetu zobaczylem kartke ze mojego ortopedy nie ma ale przyjmuje inny. no nic, wchodze i on mi powiedzial bez ogladania rany (jest pod bandazem) ze 10 dni ktore minelo od wypadku to za krotko... mam przyjsc za tydzien w poniedzialek do mojego doktora. w zwiazku z tym mam pytanie - za tydzien bedzie 17 dni od wypadku, czytalem ze szwy zdejmuje sie po 7-10 dniach. czy przez to ze bede mial to zdjete po 17 dniach moga sie pojawic jakies komplikacje? czytalem tez ze jak szwy sa zbyt dlugo to robia sie wieksze blizny a tego nie chce :( co o tym sadzicie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 7 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 czy przez to ze bede mial to zdjete po 17 dniach moga sie pojawic jakies komplikacje? - absolutnie żadne, proszę się o to nie martwić czytalem tez ze jak szwy sa zbyt dlugo to robia sie wieksze blizny a tego nie chce :( co o tym sadzicie ? - taka niewielka różnica czasowa na pewno nie będzie miała wpływu na wystąpienie brzydszej blizny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi