Gość ilona Opublikowano 7 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Mój problem zaczoł sie diość dawno temu , mam zawroty głowy oraz bule żeber i pod nimi . Kłuje mnie też i piecze prawa pierś .nie wiem co to morze być ? wcześniej już byłem w patu poradniach np. kardiologi i arelgologi . Dlatego ze mniałam podobne objawy np.bóle w klatce piersiowej . Mam małe dziecko i dlatego prosze o odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 7 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Trudno mi określić bez bezpośredniego badania. Raczej takie dolegliwości mogą wskazywać na neuralgię czyli samoistne podrażnienie nerwów obwodowych. Może warto byłoby jeszcze w tej sprawie skonsultować się z neurologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi