Gość monika Opublikowano 7 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Dzień dobry. Chciałabym się dowiedzieć co mogę zrobić aby zaczęły pracować mi jelita po 15 letniej bulimii. Stosowałam już wiele mieszanek , ziół staram się jeść dużo jabłek błonnika i piję dużo wody. Co mogę jeszcze zrobić aby jelita zaczęły chociaż trochę pracować i nie było zaparć.Dodam że po owocach jeszcze bardziej mnie rozdyma, nie da się już nic zjeść jest straszny dyskomfort.Proszę o pomoc i poradę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 8 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 Radzę w tej sprawie skonsultować się bezpośrednio z lekarzem. Są różne leki dostępne na receptę regulujące pracę jelit. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi