Gość Wojtek Opublikowano 2 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Mam problem juz od jakiegos roku po niewielkim wysilku poca mi sie posladki staja sie one mokre i po niedlugim czasie sa obtarte mam problemy z chodzieniem odczuwam straszne pieczenie. Mam 22 lata po przez czeste gazy przesiakaj mi nimi spodnie i czesci kalu zostaje mi na bieliznie i mysze czesto kozystac z papieru zeby sie podetrzec ale nie zawsze moge to zrobic zapach jest wychuwalny i krepujacy poniewaz pracuje z wieloma osobami ktore mysla ze ktos pyscil baka teraz juz chyba wiedza ze to ja. Prosze o jakas rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 3 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 Najlepiej udać się z tymi problemami do lekarza. Nie wiem, czy występują u Pana problemy z wypróżnianiem (zaparcia). Może wystarczy wyregulować rytm wypróżniania i dietę. Na gazy można stosować Gastop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość daniel Opublikowano 13 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Od pewnego czasu mam taki wstydliwy problem. Często pocę się w okolicach odbyty często jest też tak że wygląda to tak jak bym trochę popuścił jednak jest to całkowicie niekontrolowane często muszę używać papieru bo po dłuższym czasie brudzi mi się bielizna i czuć nieprzyjemny zapach. Nie czuje żadnego swędzenia ani bólu więc raczej nie jest to świąd odbytu. Bardzo proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piotr Opublikowano 28 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Dajcie jakąś odpowiedź na post Daniela bo mam identyczny problem i nie wiem kompletnie co mam z nim zrobić ! :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tasior Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 również mam taki problem, od 3 lat eis mecze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ADRIANEK Opublikowano 23 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 podlanczam sie do prosby,dajcie odpowiedz albo porade na post Daniela. bede bardzo wdzieczny *) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość filip Opublikowano 6 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 Mam ten sam problem. Nie znam przyczyny, ale podejrzewam, że to coś z psychiką. Szczególnie doskwierające w szkole. O dziwo, w czasie wakacji dolegliwości nie pojawiły się ani razu. Pomóżcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aaa Opublikowano 5 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 a tak na powaznie to podstawa to dieta - jak duzo gazow to trzeba reguralnie jesc i ograniczac syfy ypu chipsy, jesc zywnosc jak najmniej przetworzona. Zamiast kebaba rosol itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sylwek Opublikowano 20 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 ja tez mam taki sam problem jest na o jakaś rada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piotr Opublikowano 24 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Niestety też się męczę z tym problemem, i nie wiem jak sobie zaradzić. I nie znam przyczyny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przemek Opublikowano 14 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 widze, że nie jestem sam :( mam identyczny problem jak daniel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość milena Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 ja niestety mam ten sam problem i juz nie wiem co mam robic*/ a może lewatywa by pomogła? próbował ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marek Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 i co wiadomo co może by tego przyczyną ponieważ ja również mam podobny problem że po wypróżnieniu jeszcze przez 2-3godz mam mokry odbyt i muszę się pocierac póżniej jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antek Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 mi również przydaął by się odpowiedź na to ponieważ w takie ciepłe dni jak teraz to nie jestem w stanie przejść się przez godzinę po mieście by nie zrobiło mi się to co zostało wyżej opisane. Po 2,3 godzinach jak się nie podetrę to jakieś odparzenia murowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Jest wiele przyczyn tego schorzenia m.in zespol jelita wrazliwego,candidoza,chlamydia trachomatis(odbytu)trudna do zdiagnozowania....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Zapomnialem dodac(tez wazne)......zabuzenia psychiczne.....ludzie ktorzy je maja czesto nie wiedza ze je maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dzejk Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Ja podobnie jak przedmówcy tez mam problem z uciążliwym zapachem (smrodem) z odbytu, jest to mocno krepujace, od czasu gdy w 2006r wycieli mi woreczek zolciowy zaczal wlasnie narastać problem, ostatnio czyli jakies pol roku temu miałem wilka, również wycięto mi gulke i myslalem ze będzie wszystko ok, az nagle zapach powrocil, już nie wiem jak sobie z tym radzic, niech ktoś pomoze. Oczywiście nie mam zadnych boli ani pieczen (swedzen) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Załamany Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Niestety, ja mam to samo i nie wiem jak sobie pomóc. Szczególnie chodzi mi o ten zapach bo ludzie myślą, że się nie myję bądź, że ciągle puszczam *bąki*, z tym się nie da żyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Darek Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Chłopaki problem jest widzę na początek spróbujcie bokserki żeby ptak miał luz bo się gotuje i to jest problem pocenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 Odbyt choroby zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marcin Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 No i co nikt nic konkretnego nie odpisal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Krystian Opublikowano 29 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 Panowie mam to samo mokry odbyt cały czas masakra co robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Krystian Opublikowano 29 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 Marcin co zamierzasz zrobić z tym problemem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość azdr Opublikowano 15 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 mam to samo może by ktoś napisał co to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marcel Opublikowano 22 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 Słuchajcie mnie niestesty mam ten sam problem od 2 lat i problem leży w psychice, u mnie się to zaczęło po skończeniu palenia marichuany. Poprostu zioło wjechało na psyche i da sie to wyleczyć jak nie bedziesz o tym myslal przez pół roku lub jak bedziesz palił temat co tydzień. Jak ktoś tak miał i mu się skończylo to niech napisze 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi