Gość Nesarers Opublikowano 2 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Witam mam pytanie ponieważ nie wiem co to znaczy a chciałbym bo coś takiego wykryli u mojego taty i tutaj podaje nazwy Brochitis chronica nonspecifica Tri pulu dex sup Co to znaczy bardzo o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 3 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 Przewlekłe zapalenie oskrzeli niespecyficzne. I prawdopodobnie chodzi po łacinie o Tu pulmonis dex. susp. czyli Podejrzenie guza prawego płuca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nesarers Opublikowano 3 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 Dziękuje bardzo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość barbara lat 60 palacz Opublikowano 16 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 w badaniach 2-ch tomokomputeren wykryto u mnie guzy o sreddnicy ok 15 - 18 milim po biopsi i prześwietlenia bronkoskopi wynik badania był brak koóurek nowotworowych diagnoza tu polmus dex może trochę przekręciłam bo nie mam przy sobie tego wyniku prosze o odpowiedz i wyjaśnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marta Opublikowano 9 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Mój tato ma 46lat jest palaczem chorował takrze na gruźlice. niewiem co mam robic do jakiego lekarza go wysłaś. na ostatnim prześwietleniu widać guzy na obu płucach wielkości może troche wieksze niż główki od szpilki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi