Gość Magda Opublikowano 5 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Witam Jestem prawie miesiąc po usunięciu woreczka żółciowego metoda laporoskopową, diete lekkostrawną w zasadzie przestrzegam ( wyjątkiem są słodycze). Kilka dni po wyjściu ze szpitala zaczęło mnie kłuć w prawym boku. Ból ten przypomina kłucie, przy głębszych wdechach bardziej boli i pojawia się sporadycznie. Zaczynam się martwić bo, odczuwam od wczoraj mam uczucie duszenia w lewym boku, po oddaniu gazów w nocy przeszło mi, jednak po jedzeniu znowu zaczynam mieć takie uczucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 5 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Takie dolegliwości raczej nie mają związku z przeprowadzonym zabiegiem usunięcia pęcherzyka żółciowego. Raczej te bóle mają charakter neuralgiczny czyli samoistnego podrażnienia nerwów międzyżebrowych. Oczywiście najlepiej jeszcze w tej sprawie bezpośrednio skonsultować się z lekarzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Magda Opublikowano 6 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Dziękuję bardzo za odpowiedź, przyznam się szczerze, że przed samym zabiegiem i po nim bardzo często odwiedzałam to forum i dużo się naczytałam. Odnośnie moich dolegliwości chodzi mi o uczucie duszenia w lewym boku, dzisiaj odczuwam kłucie po lewej stronie zastanawiałam się czy to nie przypadkiem trzustka. Przyznam się, ze zaczynam troszkę panikować. Jutro wybieram się do lekarza rodzinnego i zobaczę co będzie dalej. Pytanko jeszcze czy jeśli te bóle mają charakter neurologiczny, czy można jakoś temu zaradzić i dlaczego pojawiają się po jedzeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aaaa Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Witam ja ma dokładnie to samo a zabieg miałam 22 lutego kuje mnie od 2 dni w lewym boku i też się tym martwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Joanna Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Przyzwyczajajcie się. Jestem 3 miesiące po laparoskopii i też mam ciągle jakieś kłucia, najczęściej po posiłkach właśnie. Nie sądzę, ze to minie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi