Gość Agnieszka Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Witam, odczuwam ból w pachwinach 4,5 miesiąca po cesarskim cięciu, ból jest ciagły i tępy.W skali od 1-10 oceniam go na 6-7. Przy chodzeniu, nie mogę przejść nawet 500 metrów, wracam kulejąc, potem mam trudność żeby wejść po schodach. Boli mnie rownież podczas noszenia dziecka, a także przy przekręcaniu sie z boku na bok podczas snu. Jeśli przekładam złączone nogi na boki, czy rozszerzam. Byłam u ginekologa, powiedział, że pod względem ginekologicznym jest wszystko w porządku i wysyła mnie do psychologa. A to jest ból o podłożu fizycznym. Nie wiem co mam robić, niedługo muszę wrócić do pracy, a nie mogę chodzić. Jakie badania powinnam wykonać? Co może powodować ten ból? Bardzo proszę o udzielenie odpowiedzi. Jestem załamana.Nie mogę normalnie funkcjonować. Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 6 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Może ból związany jest z jakąś patologią w zakresie stawów biodrowych. Należałoby zastanowić się nad wykonaniem RTG stawów biodrowych z miednicą i skonsultować się z ortopedą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość m Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Mam to samo czy przeszło znalazłaś przyczynę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi