Gość Paulina... Opublikowano 2 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Moja mama od 2 miesięcy choruje.Lekarze wykryli u niej guza na miednicy i twierdzą, że to jest złośliwy rak.( musi poddać się operacji i każdy dzień jest ważny- a na operacje czeka 3tygodnie).Ostatnio bardzo źle się czuje: ma trudności ze spaniem, starsznie ją to boli i nie może zbytnio chodzić, i ma guzki przy lewej piersi- lekarz twierdzi, że to nic złego ale strasznie ją to boli i martwie się czy wszystko będzie w porządku.Bardzo prosze o pomoc co to może być i czy wszystko będzie dobrze...Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 2 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Niestety trudno cokolwiek powiedzieć, ponieważ brak informacji klinicznych. Przede wszystkim nie wiadomo jakiego narządu dotyczy choroba nowotworowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonim Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Czesc .. Ja tez dokladnie nie wiem co to za choroba ale tez na nia choruje .. Ja juz mialam operacje, ale nadal sa taki chwile kiedy nie moge wytrzymac z bolu.. Tylko jedno mnie zastanawia.. Ja nie mam guzkow przy lewej piersi.. Operacje mialam w ten piatek.. to chyba byl 1.08.2009 tez chce sie dowiedziec co too za choroba .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość niezapominajka Opublikowano 18 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 Mój chłopak właśnie zmarł, bo miał raka miednicy... 24 lata, zdrowy i silny chłopak :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krystyna Opublikowano 5 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 czesc!!!niechce ciebie smucic ale wlasnie na raka miednicy w ten piatek zmarla moja siostra .no ale nie trac nadzieji bo moze sie ulozy wszystko dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mariusz-Ostrzeszów Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Wszystko jest w głowie.Centrum dowodzenia.tylko pozytywnie myśleć!!! To będziesz żyła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piotr Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 moja mama ma raka miednicy,ostatnio coraz gorzej się czuje,nie chodzi,nie śpi,cały czas na morfinie,lekarze już stracili nadzieje,skończyli leczenie,dostaje już tylko przeciw bólowe,nie mogę już patrzeć jak się męczy,sam już też jestem zmęczony jej chorobą,nie wiem co robić:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Aniela Opublikowano 27 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Moja mama zmarla na raka miednicy na 16 dni przed dniem matki, guz mierzyl 30 na 17 cm, lekarze kazali czekac na operacje a w tym czasie mama stracila apetyt, schodla 20 kilo, przestala chodzic a pod koniec juz tylko lezala I spala, nie dostala zadnych lekow przeciwbolowych, jak zadzwonili ze szpitala ze jest miejsce, przestraszona nie chciala isc do szpitala, I juz teraz wiemy czego sie tak bala, na drugi dzien zmarla, nerki przestaly pracowac.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ania Opublikowano 18 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 moj synek ma 15 lat .jak miał2 2 latka przeszedł raka prostaty.wyszedł tego.rok temu wykryli u niego guza miednicy pachwiny złośliwe dziadostwo.synek mialchemiotetapie .ktora mu słabo pomagała.dali mu w koncu mocniejszą chemioterapie przez ktorą wpadł w śpiączke i nerki przestały funkcjonowac.obecnie stan jes stabilny.guz jest dalej chemii nie bedzie .boje się co dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ola Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Bardzo wam współczuje... *( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość goska Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 GOSKA.Moja mama ma guza 7 cm na miednicy zostala podleczona przez szpital lekami.Teraz czeka na zabieg operacyjny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi