Gość Aga, 26 l. Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Witam, czy przed laparaskopowym usunieciu torbieli jajnika nalezy zaszczepic sie przeciwko zoltaczce? I gdzie ewenutalnie mozna sprawdzic czy bylo sie kiedys szczepionym, poniewaz niestety gdzies zagubilam karte szczepien. I w jaki sposob nalezy przygotowac sie do zabiegu oraz czy nic nie szkodzi, ze termin mam ustalony na 5 dni przed dostaniem miesiaczki? Dziekuje za pomoc i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 czy przed laparaskopowym usunieciu torbieli jajnika nalezy zaszczepic sie przeciwko zoltaczce? - nie ma takiej potrzeby, gdyż każdy ośrodek zdrowia powinien zapewnic pełne bezpieczeństwo przed zakażeniem I gdzie ewenutalnie mozna sprawdzic czy bylo sie kiedys szczepionym, poniewaz niestety gdzies zagubilam karte szczepien. - ewentualnie w ośrodku zdrowia do którego Pani należy I w jaki sposob nalezy przygotowac sie do zabiegu - nie ma specjalnych zaleceń co do przygotowania do tego zabiegu oraz czy nic nie szkodzi, ze termin mam ustalony na 5 dni przed dostaniem miesiaczki? - nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Aga, 26 l. Opublikowano 7 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Witam, A mam jeszcze pytanie - niestety przed okresem pojawia sie u mnie plamienia kilkudniowe , czy takie plamienia ktore zapewne bede miec w trakcie laparoskopii nie beda przeszkadzaly w przeprowadzeniu zabiegu? Pytam poniewaz zastanawiam sie nad przesunieciem zabiegu i nie wiem czy jest taka potrzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi